Ροή Τοπικά

Τι λέει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ για επεισόδιο με επιβάτη

Αυστηρή προειδοποίηση από τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr επιβάτης προκάλεσε σοβαρά προβλήματα κατά την εκτέλεση του δρομολογίου από Τρίκαλα προς Φήκη, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ακινητοποιηθεί στον Παραπόταμο (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά). Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων αναφέρει για το γεγονός:

«Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για επεισόδιο που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο δρομολόγιο που εκτελούνταν από τα Τρίκαλα προς τη Φήκη.

Συγκεκριμένα: Επιβάτης του λεωφορείου υπήρξε εξ αρχής εριστικός και από ένα σημείο και μετά ξεφεύγοντας από κάθε όριο ευπρέπειας παρενοχλούσε τον οδηγό μας, εμποδίζοντάς τον ουσιαστικά να συνεχίσει την πορεία του ασφαλώς. Αμέσως ο οδηγός ενημέρωσε τη Διοίκηση για το περιστατικό κι εμείς με τη σειρά μας την αστυνομία, ενώ το λεωφορείο σταμάτησε στα μισά σχεδόν της διαδρομής. Την ίδια ώρα δεύτερο λεωφορείο ξεκινούσε από τα Τρίκαλα για να μπορέσουν να επιβιβαστούν οι υπόλοιποι επιβάτες μας.

Πληροφορούμε τους πάντες ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεχτές και δεν θα επιτρέψουμε επουδενί να επαναληφθούν. Κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών μας, όπως κάνουμε ειδικά τους τελευταίους μήνες με την εφαρμογή αυστηρών μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

 

                                              Εκ της διοικήσεως»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης