Ροή Τοπικά

Τι λέει η επικεφαλής του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα για τη χρήση μάσκας

Το δικό της μήνυμα για μια ασφαλή σχολική χρονιά στέλνει η γιατρός-περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα.

Η επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στο Ν. Τρικάλων μιλάει για την χρήση μάσκας από μαθητές εκπαιδευτικούς και αναφέρεται στην αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον covid-19.

Αναλυτικά:

“Η επάνοδος στα σχολεία σηματοδοτεί την έναρξη του νέου διδακτικού έτους, της νέας σχολικής χρονιάς, που για όλους τους μαθητές πρέπει να είναι ξεχωριστή, ακόμα και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας.
Φέτος η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, και είναι υποχρέωση όλων μας η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον covid-19. Οι νέες συνήθειες είναι μια νέα πρόκληση στην καθημερινότητα μας. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η γνώση που διοχετεύεται στις σχολικές αίθουσες είναι πολύ σημαντική γιατί ενεργοποιεί την υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τον διπλανό μας,έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
Καλή, δημιουργική και ασφαλή χρόνια σε όλους τους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς!!
Δεν ξεχνάω την μάσκα μου,το αντισηπτικό μου, να πλένω συχνά τα χέρια μου,να μην μοιράζομαι τα προσωπικά μου αντικείμενα και φυσικά να κρατώ αποστάσεις”!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης