Ροή Τοπικά

Τι λένε οι Τρικαλινοί αστυνομικοί για την κλήση σε αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς

Στη Βουλή έχει φτάσει το θέμα με την κλήση που κόπηκε σε αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς για άσκοπη μετακίνηση μεταξύ Τρικάλων-Λάρισας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων υποχρεώθηκε χθες σε έκδοση ανακοίνωσης με την οποία καλύπτει τους συναδέλφους της.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Τροχαία Τρικάλων σε εκπαιδευτικούς σχετικά με τα μέτρα αποφυγής διασποράς της ασθένειας covid19, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι στηρίζει τον Έλληνα Αστυνομικό που κάνει το καθήκον του κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν.

Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και καλείται να το πράξει στο «δρόμο». Οι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι το κάνει άριστα στο μέτρο του δυνατού. Για τυχόν παραλήψεις όμως και λάθη της ισχύουσας νομοθεσίας δεν είναι υπεύθυνος ο Έλληνας Αστυνομικός. Οφείλουν λοιπόν όλοι να κατανοήσουν ότι ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εφαρμογή και όχι ή κατάρτιση της νομοθεσίας η οποία αποτελεί καθήκον άλλων θεσμών μέσα στα πλαίσια μιας Δημοκρατικής Πολιτείας.

 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων
  ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης