Site icon TrikalaVoice

Τι συζήτησε ο Χαρίτσης με τους παραγωγικούς φορείς των Τρικάλων

Μετά το τέλος της περιοδείας στα Τρίκαλα ο Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στα Τρίκαλα, πραγματοποιήσαμε πολύ ουσιαστικές συναντήσεις εργασίας με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της περιοχής. Ενημερωθήκαμε για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν οι πολλαπλές κρίσεις της περιόδου και κυρίως η εκρηκτική ακρίβεια στην ενέργεια, η οποία θέτει πλέον ζήτημα επιβίωσης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγρότες και νοικοκυριά. Η κυβερνητική επιλογή να αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη σε αυτές τις τόσο αντίξοες συνθήκες στοιχίζει πολύ ακριβά στην κοινωνική πλειοψηφία.

 

Από την πλευρά μας, μαζί με το μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Σκορίνη, παρουσιάσαμε αναλυτικά τις προγραμματικές προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και για τους μετασχηματισμούς που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία για ένα αναπτυξιακό μοντέλο βιώσιμο, δίκαιο και συμπεριληπτικό.

 

Έτσι, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων του Νομού, που πήραν μέρος, κκ:

 

 

διαβεβαιώσαμε ότι θα βρισκόμαστε σταθερά δίπλα τους για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.

Exit mobile version