Τοπικά

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων επισκέφτηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας, όπου έγινε δεκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

 

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για σειρά θεμάτων, αλλά και την συνέχιση της άψογης συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας και Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Μιχαλάκης συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με συνεχείς ουσιαστικές παρεμβάσεις ενισχύουν με οχήματα και υλικοτεχνικό υλικό τις αστυνομικές δυνάμεις, θέλοντας έτσι να συνδράμουν στο δύσκολο έργο τους.

Τον Αστυνομικό Διευθυντή συνόδευε κατά την επίσκεψή του στην Π.Ε. Τρικάλων και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Αθανάσιος Καππάς.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης