Τοπικά

Τον δήμαρχο Φαρκαδόνας καταγγέλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών ν. Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων καταγγέλει τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας για αμέλεια εις βάρος της υγείας των εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας που από 1/9/21 δεν φρόντισε για  την τοποθέτηση του απαιτούμενου προσωπικού καθαριότητας! Το διδακτήριο, σύμφωνα με τον Διευθυντή του σχολείου, έχει να καθαριστεί από την προηγούμενη Πέμπτη, 30/9/21, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τη στάση του δημάρχου απέναντι στο σοβαρό ζήτημα του αναγκαίου καθαρισμού των χώρων του διδακτηρίου που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι ευθύνη της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων  καλεί τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας να αναθεωρήσει αυτή τη στάση και να προχωρήσει την ύστατη στιγμή σε  άμεση τοποθέτηση καθαρίστριας που σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα μεριμνά για την καθαριότητα των χώρων του διδακτηρίου.

Παράλληλα ο Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων εκφράζει τη λύπη του για την αδιαφορία με την οποία ο δήμαρχος Φαρκαδόνας αντιμετώπισε το ζήτημα της καθαριότητας μιας σχολικής μονάδας που το 2021 είναι μια αυτονόητη υποχρέωση του δήμου και που δεν θα έπρεπε να απασχολεί μια ολόκληρη σχολική κοινότητα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης