Ροή Τοπικά

Τουλουμπάκια… Τρικαλινά, by Antonis Cooken!… Αμαρτία (video)

Mε αυτή την συνταγή θα γλυκάνετε κόσμο!!! Φτιάξτε τα καλύτερα Χρυσαφένια ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΚΙΑ με τον πιο εύκολο τρόπο μιας και ο Τρικαλινός μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν αποκαλύπτει όλα τους τα μυστικά ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ!!! Πιστέψτε μας δεν υπάρχει δυσκολία μιας και είναι η πιο απλή και εύκολη συνταγή για τα φτιάξετε καλύτερα και από επαγγελματίες!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

ΥΛΙΚΑ ———– 1ο ΒΗΜΑ ΣΙΡΟΠΙ Σιρόπι Γλυκόζης (200 γρ.) Νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού ( 400 ml) Ζάχαρη 2 φλυτζάνια τσαγιού ( 360 γρ.) ——— 2ο ΒΗΜΑ ΖΥΜΗ Νερό (250 ml) 1 πρέζα αλάτι Βούτυρο (50 γρ.) Ζάχαρη 1 παραγεμισμένο κουτάλι σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (130 γρ.) Σιμιγδάλι ψιλό (20 γρ.) ——– 3ο ΒΗΜΑ ΜΙΞΕΡ 2 βανίλιες (φακελάκια ή καψούλια) Αυγαία μεσαίου μεγέθους (κρόκους + ασπράδια μαζί) ——– 4ο ΒΗΜΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ 1 λίτρο σπορέλαιο (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης