Τοπικά

Τουρλουμπουκιστάν: “Ήθελε να φύγει, αλλά δεν έφυγε… αλλά μάλλον θα φύγει ο εργολάβος της ΔΕΥΑΤ”

Για το… τουρλουμπουκιστάν με τον εργολάβο της ΔΕΥΑΤ και αν τελικά αποχώρησε ή όχι ερωτήθη ο πρόεδρος της επιχείρησης Χρήστος Μπλουγούρας από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργο Ηλιάδη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Πέμπτης.

 

Βασικά έθεσε θέμα ο Ηλιάδης καθώς σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας είπε ότι “έφυγε ο εργολάβος”, για να απαντήσει ο Χρήστος Μπλουγούρας “ότι δεν έφυγε”.

Όπως είπε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ “ο εργολάβος είναι εδώ και συνεχίζει το έργο και μάλιστα τη Δευτέρα μπαίνει στα Μανάβικα. Τώρα έχει εκδηλώσει επιθυμία να αποχωρήσει και αναζητούμε μια λύση για να προχωρήσει το έργο από άλλο εργολάβο. Πιθανόν για αυτό να ενημερώθηκε ο Γιώργος Καταβούτας και αυτό να ήθελε να πει στις δηλώσεις του”.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ερωτήθη και από τον Ηλία Καραγεώργο για μια fast track ανάθεση εργολαβίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και… “κομφετί να είχαν μέσα οι φάκελοι προσφορών θα περνούσαν”. Ο Χρήστος Μπλουγούρας απάντησε ότι όλα έγιναν καθ’ όλα νόμιμα και ότι “το έργο θα το πάρει Τρικαλινός εργολάβος που θα ολοκληρώσει εγγυημένα το έργο”, προκαλώντας ωστόσο για αυτή του την αναφορά την έκρηξη Καραγεώργου καθώς πρέπει να ελέγχονται όλες οι προσφορές και να γίνεται η ανάθεση στην καλύτερη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης