Τοπικά

Το άλμπουμ του γάμου του Λεωνίδα Καρακικέ με την Όλγα Εμμανουήλ (εικόνες)

Ένας υπέροχος γάμος τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πετρωτού Τρικάλων. Εκεί ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης Λεωνίδας Καρακικές, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Εμμανουήλ, παρόντος μάλιστα του… μικρού τους γιού, τον οποίο απέκτησαν μόλις προ μηνών!…

 

Τους δυο νέους ένωσαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου οι Γιώργος Γιδάς και Ειρήνη Καραδήμα, ενώ συγκινημένοι παρέμειναν οι γονείς τους, Τάκης-Ελένη Καρακικέ και Γιώργος-Βασιλική Εμμανουήλ. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κέντρο της περιοχής της Οιχαλίας.

Ο γάμος αποτέλεσε γεγονός και για το χώρο της μόδας στον οποίο δραστηριοποιείται ο Λεωνίδας Καρακικές. Έτσι παρέστη η υπεύθυνη πωλήσεων της DSQUARED2 και Cavslli Αλεξάνδρα Καλύβα, , ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της STEFAN Στέφανος Καϊμακτσής, ο επίσημος αντιπρόσωπος της WELLSTEYN στην Ελλάδα Τάσος Καπουρίδης, η Ρένα Σιδηροπούλου από την ME &MY η οποία και επιμελήθηκε το ντύσιμο του γαμπρού, o κ. Κελαϊδίτης από την CROSSOVER και πολλοί άλλοι. Έδωσαν επίσης το παρών δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, βουλευτές και πολιτικοί. Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από τους floulis photographers παρακάτω και αναλυτικά ΕΔΩ:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης