Τοπικά

Το “αντίο” του Φορτούνη στον Γκαραγκάνη. Δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα

Συγκλονισμένος από το χαμό του πρώτου του προπονητή ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού ανέβασε στο Insta Story του για τον Απόστολο Γκαραγκάνη : «Καλό παράδεισο ποδοσφαιρικέ μας πατέρα». Ο 56χρονος που έφυγε χθες από τη ζωή ξαφνικά από καρδιά, ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές των Τρικάλων, δούλευε με παιδιά μικρών ηλικιών προσφέροντας, μέσα από την ομάδα Δήμητρα / Απόλλων δεκάδες ποδοσφαιριστές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ1

Εντωμεταξύ δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα φίλων και συναδέλφων του Απόστολου Γκαραγκάνη, αλλά και γενικότερα των ανθρώπων του αθλητισμού. Δείτε αναλυτικά:

Συλλυπητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Θέλω να εκφράσω την βαθειά μου θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Γκαραγκάνη. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, επαγγελματίας, οικογενειάρχης, που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο τοπικό, και όχι μόνο, αθλητικό γίγνεσθαι.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια των Τρικάλων, είναι πλέον πιο φτωχή, αποχαιρετώντας ένα μέλος της που επί σειρά ετών μέσα από την αγάπη του για το άθλημα, αλλά και συστηματική δουλειά, ανέδειξε πολλούς νέους αθλητές. Το ήθος του και η συνολική του πορεία, αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σε μήνυμά του εκφράζει τη θλίψη του για τον τόσο ξαφνικό θάνατο του Αποστόλη Γκαραγκάνη. Επισημαίνει ότι «η συνεχής ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, η σκληρή δουλειά, η αγάπη για το ποδόσφαιρο, οδήγησαν στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών και έκαναν πολλούς να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα. Η απώλεια του Αποστόλη Γκαραγκάνη είναι πλήγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Τρικάλων και την αθλητική οικογένεια της ακαδημίας Δήμητρα/Απόλλων. Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του».

Το Δ.Σ. των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του  συναδέλφου Αποστόλη Γκαραγκάνη.

Ο εκλιπών συνάδελφος Αποστόλης ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, το ήθος του καθώς και για την προσφορά και  αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο και στον αθλητισμό.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Αποστόλη, καλό παράδεισο!

        Συλλυπητήριο Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ

 Το τμήμα Αθλητισμού της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απρόσμενο θάνατο του Αποστόλη Γκαραγκάνη. Ενός υπέροχου ανθρώπου και άξιου επιστήμονα ,που έβαλλε τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΑΠΣ Τρίκαλα

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Τρικάλα και οι προπονητές του, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του ΚΦΑ και προπονητή Απόστολου Γκαραγκάνη. Ο ΑΠΣ Τρικάλα δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του εκλιπόντος. Ο Απόστολος Γκαραγκάνης ήταν από τους κορυφαίους προπονητές ποδοσφαίρου, αλλά και σπουδαίος δάσκαλος.

 

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Συλλυπητήριο Ικάρων Τρικάλων

Οι Ίκαροι Τρικάλων εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον θάνατο του Αποστόλη Γκαραγκάνη, ενός εργάτη του αθλητισμού με έντονη την αγάπη για τους αθλητές του.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
Συλλυπητήριο Αίολος/Γόμφοι

Με οδύνη η μπασκετική οικογένεια του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων πληροφορήθηκε τον θάνατο του προπονητή ποδοσφαίρου Αποστόλη Γκαραγκάνη. Θα θέλαμε από καρδιάς να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Αποστόλη.

Ασκληπιός Volley

Η οικογένεια του Ασκληπιού volley εκφράζει την βαθειά της θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Αποστόλη Γκαραγκάνη, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή της Δήμητρας Απόλλων.

Δυστυχώς ο Τρικαλινός αθλητισμός μετρά άλλη μία μεγάλη απώλεια. Ένας πρωτεργάτης της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου υποδομών και ένας μεγάλος προπονητής που ανέδειξε πάρα πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Το ήθος η εργατικότητα και η αγάπη του, στον αθλητισμό και την νεολαία, ας είναι οδηγός για όλους μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του.

Αποστόλη Καλό Ταξίδι

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ VOLLEY

Συλλυπητήρια  από φίλους συναδέλφους της Καλαμπάκας
Ήσουν πάντα ο πιο δύσκολος αντίπαλος και συνάμα ο πιο ευγενής, ευπρεπής, Κύριος, με βαθύ το αίσθημα της αθλητικής άμιλλας. Ήσουν δάσκαλος, προπονητής, παιδαγωγός. Μεγάλο το στίγμα και η παρακαταθήκη σου στα ποδοσφαιρικά αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου! Καλό παράδεισο φιλαράκι! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Γκούμπλιας Βασίλειος – Αντωνίου Χρήστος – Ζαρκάδας Γρηγόρης                 
Σακελλαρίδης Λεωνίδας – Παπανικολάου Γιώργος – Αυγέρος Χρήστος
Γιάννης Φάνης – Τσιάκαλος Σπύρος – Καραγιάννης Θοδωρής

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης