Τοπικά

Το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων στο ΤΕΦΑΑ επισκέφτηκε ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, επισκέφτηκε το ΤΕΦΑΑ για να χαιρετήσει όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ που συγκεντρώνει φοιτητές από όλο τον κόσμο για μια εβδομάδα για να διδαχθούν από τους καλύτερους του ακαδημαϊκού χώρου στην Αθλητική Ψυχολογία. 14 διδάσκοντες από 5 χώρες της Ευρώπης και την Αμερική και 35 φοιτητές από 20 χώρες του κόσμου φιλοξενούνται φέτος στο ΤΕΦΑΑ: Φοιτητές από Καναδά, Χιλή, Κολομβία, Κροατία, Κύπρο, Αίγυπτο, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Ισπανία, Τουρκία, ΗΠΑ και φυσικά και από την Ελλάδα. Δέκα από αυτούς τους διεθνείς φοιτητές θα παραμείνουν επί διετίας στα Τρίκαλα ως φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης.

Το Εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων διοργανώνεται από το δίκτυο Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων με μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ψυχολογία του Αθλητισμού, του οποίου το ΤΕΦΑΑ ΠΘ είναι μέλος.

Το πρώτο πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων στην αθλητική ψυχολογία πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο το 1996 και στη συνέχεια «ταξίδεψε» σε άλλες 12 χώρες της Ευρώπης και τα τελευταία πέντε χρόνια γίνεται στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Το φετινό εντατικό πρόγραμμα γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης