Τοπικά

«Το Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ» ανεβαίνει στα Τρίκαλα

Η θεατρική ομάδα «ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ» ιδρύθηκε το 2017 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και από τον Ιούλιο του 2020 είναι Σωματείο, αναγνωρισμένο από το Ειρηνοδικείο  Θεσσαλονίκης (αριθ. Απόφ.122Σ/27/2020) με την επωνυμία ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ«ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ».

 

Στόχος της ομάδας είναι η κοινή δράση και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μέσα από την ενασχόληση με πράγματα που ελευθερώνουν το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα. Σήμερα αριθμεί πάνω από 25 μέλη διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, που η αυθεντική τους ανάγκη για επικοινωνία και αναζήτηση, τους ώθησε να πιστέψουν στο θεσμό του ερασιτεχνικού – κοινωνικού θεάτρου. Τόσο το υποκριτικό κομμάτι όσο και το δημιουργικό κομμάτι (σκηνοθεσία, σκηνογραφία, ενδυματολογία χορογραφία, μουσική επένδυση, μετάφραση θεατρικών κειμένων) των παραστάσεων, αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από τα μέλη της ομάδας, με μοναδικό άξονα την γνήσια ερασιτεχνική τους διάθεση.

Στην ομάδα συμμετέχουν και τέσσερις Τρικαλινοί, ερασιτέχνες, ηθοποιοί. 

Η ομάδα τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης «Το Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ», με ήδη προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη & Τρίκαλα.

Στην πόλη μας η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ  στην αίθουσα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ» στις 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20:00.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης