Ροή Τοπικά

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας «υιοθετεί» το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης προχωρά σε μία συμβολική ΄Πράξη Υιοθεσίας΄ του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας, με ουσιαστικές ενέργειες προσφοράς.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, προσφέρει στους πολίτες της περιοχής υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με ζήλο στην ποιοτική διασφάλιση της υγείας και επιστημονική προσέγγιση στο πρόβλημα κάθε ασθενή. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην περιοχή, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κατάφερε να αναπτυχθεί και αποτελεί πλέον τον ισχυρότερο πάροχο ιδιωτικής υγείας στην Κεντρική Ελλάδα. Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των Θεσσαλών στο έργο που επιτελείται από το 2010, έχει έρθει η σειρά του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας να προσφέρει στους ανθρώπους που το στηρίζουν.

Σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Θεόδωρου Ταλάρη με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας Κατερίνα Ζιαζιά, όπου παρουσιάστηκαν οι βασικότερες ανάγκες του Γηροκομείου, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι έτοιμο να αναλάβει δράσεις για τη διασφάλιση της υγείας των ηλικιωμένων φιλοξενούμενων που θα περιλαμβάνουν: check up, διαγνωστικές και προληπτικές εξετάσεις, επιτόπιες επισκέψεις κλιμακίων της κλινικής για αιμοληψίες καθώς και οργανωμένη επίσκεψη ομάδας ιατρών συνεργατών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, οι οποίοι θα εξετάζουν τους ηλικιωμένους.

Επιπλέον, έχουν ήδη παραδοθεί στην κουζίνα του Γηροκομείου νέα χρηστικά είδη οργάνωσης κουζίνας και υπάρχει η πρόβλεψη να γίνονται γεύματα αγάπης από την πιστοποιημένη ομάδα της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι  εργασίες για τη σταδιακή αποκατάσταση του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Αικατερίνης, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

«Το έργο που προσφέρετε στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι σπουδαίο και ο καθημερινός αγώνας σας άνισος. Οι άνθρωποι που φιλοξενείτε και φροντίζετε στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας αξίζουν, εκτός από  την αναγνώριση της κοινωνίας, ασφαλείς και ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης. Στην προσπάθειά σας αυτή, το ΙΑΣΩ   Θεσσαλίας ζητά να είναι αρωγός, με την προσδοκία να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο και δε θα περιορίζεται σε απλές δωρεές», κατέληξε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Ταλάρης.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Γηροκομείου Λάρισας κα Ζιαζιά σημείωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την προσφορά αγάπης και για την έμπρακτη στήριξη προς το Δημοτικό Γηροκομείο. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε και έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλά και δύσκολα προβλήματα, όσον αφορά τη λειτουργία του Ιδρύματος, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι και εταιρείες που στηρίζουν το έργο μας. Θέλω να ελπίζω πως η ενέργεια αυτή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα βρει σύντομα κι άλλους μιμητές.»

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης