Τοπικά

Το ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

“Αντίο Αγαπητή  μας  Πρόεδρε, Αντίο Φώφη Γεννηματά – Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας”. Έτσι ξεκινά το συλλυπητήριο μήνυμα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

 

Αναλυτικά:

“Δεν υπάρχουν λόγια για τον άδικο και πρόωρο χαμό σου. Ανείπωτη Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής αλλά και σε όλες τις  Ελληνίδες   και τους Έλληνες. Η απώλεια μεγάλη, όμως θα μείνεις στις καρδιές μας για πάντα.

Θα μείνεις στις καρδιές μας για το ήθος σου, την αξιοπρέπεια σου, την δύναμη της ψυχής σου, την μαχητικότητα σου  για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία, το όραμα σου για την κεντροαριστερά και την ελληνική σοσιαλδημοκρατία, τους αγώνες σου για την Ενότητα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής. Ήσουν πάντα μεγάλη αγωνίστρια και στην ζωή και στην πολιτική. Περιφρονούσες τον καρκίνο. Και τελικά επέλεξες να φύγεις ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού, θέλοντας να στείλεις μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην τον φοβούνται. Να τον πολεμάνε κοιτάζοντας τον κατάματα.

Στα δύσκολα χρόνια που βίωσε η παράταξη ήσουν μπροστά, πάντα με χαμόγελο, αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Ποτέ δεν επέτρεψες να σε καταβάλλει η προσωπική σου δοκιμασία.

Στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή στις 3 αυτού του μήνα ήσουν η δυναμική Φώφη Γεννηματά που μιλούσε για τις ιδέες της, για την υποψηφιότητα της, για την  ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής  παράταξης και τίποτα δεν έδειχνε ότι μέσα σε 22 μέρες θα έφευγες από την ζωή.  

Τα κατάφερες… Το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής έμεινε όρθιο.                          Σου χρωστάμε πολλά. Εγγυήθηκες την ΕΝΟΤΗΤΑ  και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  του. Είναι η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.                                                         Θα σε θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την ειλικρίνεια, την καθαρότητα των πολιτικών σου θέσεων, την μεγαλοψυχία, την αγάπη  σου για την ζωή…

Καλό σου Ταξίδι …

KINHMA ΑΛΛΑΓΗΣ

   Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης