Τοπικά

Το Μήνυμα του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτέλεσε μια φωτεινή ημέρα για την πορεία του ελληνικού έθνους και για την ιστορία της Πατρίδας μας. Υπήρξε η ημέρα που σήμανε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, τον ξεσηκωμό των Ελλήνων απέναντι στον Οθωμανικό Ζυγό και την εκκίνηση ενός μεγαλειώδους αγώνα, ο οποίος θα ολοκληρωνόταν με τη νίκη μας. Με την Ελευθερία της Πατρίδας.

 

Η επέτειος του 1821, κάθε χρόνο, έρχεται και αντανακλά το εθνικό μας μήνυμα!

 

Το μήνυμα της Επανάστασης. Το μήνυμα της ενότητας των Ελλήνων. Το μήνυμα του μεγάλου αγώνα. Των μεγάλων κατορθωμάτων. Της πίστης στις δυνάμεις μας.

 

Ο Έλληνας κάθε εποχής αντλεί διδάγματα από το ’21. Το ’21 ακτινοβολεί δύναμη και ελπίδα. Θάρρος και τόλμη. Αγώνα και προσπάθεια για το μεγάλο αποτέλεσμα.

 

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ιστορία μας. Είναι μια ιστορία που διαχρονικά συνδέεται με τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Είναι μια ιστορία που πάντα αναδεικνύει το βαθύ ψυχικό σθένος των Ελλήνων, όταν ενωμένοι αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Όταν ενωμένοι δίνουμε τον αγώνα. Ο ένας για τον άλλον, και όλοι μαζί!

 

Ας ευχηθούμε και φέτος, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα μας και Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες!

 

Χρόνια Πολλά, σε όλους!

Να είστε όλοι καλά!

 

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης