Τοπικά

Το Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για την εκλογική του νίκη

Αγαπημένες και αγαπημένοι μου φίλοι, στη χθεσινή βραδιά, στη σημερινή ημέρα, ανήκει ο τίτλος, «οι πολίτες πήραν το παρόν και το μέλλον στα χέρια τους».

 

 

Ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπέμποντας το μήνυμα, ότι για τη ζωή και την πατρίδα μας, επιθυμούν μόνο το ΜΠΡΟΣΤΑ, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά, τη βαθιά τους πίστη στον δρόμο που πορευτήκαμε.

Στον δρόμο και στην προοπτική που θα ακολουθήσουμε. Για το συμφέρον της οικονομίας, της κοινωνίας και της Πατρίδας μας.

Από την πλευρά μου, η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Όλα τα λόγια που θέλω να σας πω, συμπυκνώνονται σε ένα μεγάλο, ζεστό, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ έναν προς έναν και Τον καθένα ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ που μαζί δώσαμε αυτό τον αγώνα! Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε.

Αυτή τη στιγμή, στέκομαι για ακόμη μια φορά μπροστά σας και ταπεινά δεσμεύομαι με όλη μου τη δύναμη, ότι και σε αυτή τη βουλευτική θητεία, για το δικό σας συμφέρον θα εργάζομαι. Για εσάς θα αγωνίζομαι!

Στο σύνθημά μας, στο Μαζί στην Πράξη, σε αυτές τις λέξεις που τόσο βαθιά τις πιστεύω, συνοψίζονται όλα όσα πετύχαμε και όλα όσα θα πετύχουμε μαζί. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζουμε να βαδίζουμε σε έναν δρόμο, στον οποίο όλοι είναι ίσοι, όλοι είναι δυνατοί! Κανένας μόνος! Κανένας πίσω. Όλοι μαζί!

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!

Να είστε όλοι καλά! Συνεχίζουμε Μαζί! Χωρίς αποστάσεις!  Για τον τόπο μας! Για όλους εσάς!

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης