Τοπικά

Το μεσημέρι της Τρίτης κηδεύεται ο Βασίλης Γιαννούχος

Στις 3.30 μ.μ. της Τρίτης εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής κηδεύεται ο δάσκαλος-διευθυντής του 7ου Δ.Σ. Τρικάλων που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατος του 60χρονου Βασίλη Γιαννούχου συγκλονίζει τα Τρίκαλα καθώς όλοι έχουν να λένε για το ακέραιο και γλυκύ του χαρακτήρα του, καθώς και την αξία του ως παιδαγωγός.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βασιλική Σχορετσανίτου, επίσης δασκάλα, τους δυο γιους τους Θεόδωρο και Άρη (γιατροί στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες), μητέρα, πεθερά, αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στις 3 μ.μ. στο Ναό ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Άρχων Μιχαήλ» (Όθωνος 24-τηλ. 2431073200).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του Διευθυντή του σχολείου μας, Βασίλη Γιαννούχου, συνήλθε στις 22Φεβρουαρίου 2021, σε έκτακτη συνεδρίαση και   αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:
Με αίσθημα βαθιάς θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας και Διευθυντού του Σχολείου μας Βασίλη Γιαννούχου ¨του Βασίλη μας¨. Ενός εκλεκτού μέλους της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης, ο οποίος με την ευγένεια, την απλότητα, την ευθύτητα, την ειλικρίνεια, την ευσυνειδησία, το ήθος και την γλυκύτητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την δημόσια εκπαίδευση κέρδισε επάξια την αγάπη όλων μας, δασκάλων, γονέων και μαθητών.
Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής ο Σύλλογος Διδασκόντων
αποφασίζει
1.      Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του .
2.      Να δοθεί χρηματικό ποσό, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, στο χαμόγελο του παιδιού.

3.      Να παραστεί σύσσωμος στην εξόδιο ακολουθία του .
4.       Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
5.      Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και να δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

Ένα αντίο στο διευθυντή μας… από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Τι να πει κανείς; Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τη θλίψη μας. Εξαίρετος άνθρωπος, εκπαιδευτικός και διευθυντής. Τον θυμόμαστε να καλωσορίζει τα παιδιά στην αρχή της χρονιάς με τα υπέροχα λόγια του και να τα αποχαιρετά στο τέλος με τόση αγάπη… Αγάπη για τα παιδιά και το έργο του. Πρόθυμος πάντα να μας βοηθήσει και δεκτικός σε ότι ιδέα είχαμε. Μεγάλη απώλεια για το σχολείο μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όλους. Άλλωστε το σχολείο, οι δάσκαλοι και τα παιδιά ήταν η δεύτερη οικογένειά του…

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης