Τοπικά

Το… Πορτινό καρναβάλι επέστρεψε και έγινε χαμός στην Πύλη (εικόνες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του Καρναβαλιού στην Πύλη την Κυριακή το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην οδό Αγίου Βησσαρίωνος (πρώην Ε.Ο.), χιλιάδες άνθρωποι που ήρθαν από κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων, αλλά και πολλοί επισκέπτες από διάφορα μέλη της Ελλάδος.

 

 

Πομπή Των Αρμάτων ξεκίνησε  από το  ΕΠΑΛ   μέσα από τον ήχο των μεγαφώνων που έπαιζαν Αποκριάτικα χαρούμενα λάτιν τραγούδια, δημιουργώντας μία φανταστική Αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τις σερπαντίνες και τα κομφετί να καλύπτουν την ατμόσφαιρα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κόσμο, ο οποίος χειροκροτούσε και τραγουδούσε ακατάπαυστα.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή μεταμφιεσμένων από μικρά παιδιά αλλά και μεγάλων που έδωσαν χρώμα στην σατιρική  θεματολογία  των αρμάτων.

Ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την Πύλη που έχει παράδοση στο Καρναβάλι που οι οργανωτές του Καρναβαλιού έδωσαν την δυνατότητα στον κόσμο, να ξεφαντώσει μετά από τόσα χρόνια.

Την όλη οργάνωση του Καρναβαλιού είχαν Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης ,ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Πύλης, Τοπική Κοινότητα Πύλης και ο Δήμος Πύλης.

Τέλος μετά το πέρασμα των αρμάτων έγινε το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία της Πύλης, μέσα από μουσική σύμφωνη με την ημέρα της αποκριάς, κλείνοντας η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας  στον χαιρετισμό του εμφανώς ενθουσιασμένος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, εκφράζοντας την έκπληξή του με την μεγάλη κοσμοσυρροή.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης