Τοπικά

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Χατζηγάκης για Βουλή (εικόνες)

Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στον πεζόδρομο της Ασκληπιού-κατάμεστη μέχρι και τα μισά της-στάλθηκε ισχυρό μήνυμα ανανέωσης και στήριξης στο πρόσωπο του Μικέλη Χατζηγάκη.

 

“Απόψε με την παρουσία σας εδώ σπάτε κατεστημένα και στέλνετε ένα μήνυμα σε όσους πολεμάνε την ανανέωση σε κλειστά δωμάτια” ξεκίνησε την ομιλία του ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. “δεν θα τους περάσει, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι η δύναμή μου και σε εσάς θα την επιστρέψω”. “Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί για την παράταξή μας” συνέχισε ο Μικέλης Χατζηγάκης “για τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη των μεγάλων επιλογών και των εθνικών αγώνων. Η φωνή σας απόψε φτάνει παντού”.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης συνέχισε αναπτύσσοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και υπογραμμίζοντας το πως κατάφερε αυτή να βγάλει τη χώρα από τον σκόπελο και να διαχειριστεί τις κρίσεις που προέκυψαν. Σε προσωπικό τόνο σημείωσε με έμφαση ότι “αρνήθηκε κρατικές θέσεις” και επέλεξε “μια διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα και σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. Έχω εμπειρίες, έχω τη γνώση και είμαι εδώ για να δουλέψω για εσάς”.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε “το δεύτερο σταυρό σας, να δώσετε την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να εργαστεί για εσάς και να αποδείξει πως μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα για τον τόπο μας. ΈΝΤΙΜΑ”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης