Τοπικά

Το “Ράδιο Κατάληψη” θυμάται τις γυναίκες… που μπορούν να περιμένουν!!!

Γεια σας φίλες και φίλοι του Ράδιο Κατάληψη στο Trikala Voice. Είμαστε η Μαριάννα και ο Παντελής και θα σας κρατήσουμε συντροφιά και αυτήν την Παρασκευή. Τα θέματα μας θα είναι διασκεδαστικά και επίκαιρα ως επί το πλείστον.  Την εβδομάδα που μας πέρασε μας έκανε εντύπωση το sold out από την απόλυτη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση στο Ηρώδειο και η διαμάχη στα social  αν όλοι οι χώροι είναι για όλους.
Ready To Start λοιπόν …

 

 

Ας Περιμένουν Οι Γυναίκες

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας και το βράδυ της Τετάρτης ( 02/08/2023 ) ένα βράδυ μετά την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου κατάφερε να την κάνει ξανά viral. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ταινία του Τσιώλη παίζεται σε HD και παρά το γεγονός ότι υπάρχει ολόκληρη στο YouTube, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να παρακολουθήσουν την κινηματογραφική συνύπαρξη των Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Αργύρη Μπακιρτζή.
Ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που ακούγονται στην ταινία.
Ξεκινάμε
Λιτα Κόλλια – Μη Μιλάς

Βασίλης Καρράς – Μετανιώνω

Αντύπας – Είμαι Ανεβασμένος

Νότης Σφακιανάκης – Και δεν μπορώ

Αννέτα Μαρμαρινού –Έλα να με βρεις

Βασίλης Καρράς – Τα χω με τον εαυτό μου

Πασχάλης  Τερζής – Αγάπη που’ γινες φωτιά

Αγγελική Ηλιάδη – Φταίω

Η ΤΑΙΝΙΑ

Ας περιμένουν οι γυναίκες  HD

Σταύρος Τσιώλης
5/10/1937 – 23/07/2019
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι , στο άκουσμα του θανάτου του Σταύρου Τσιώλη υπήρξε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ραδιοφωνικός σταθμός πανελλαδικά που άλλαξε την ροη του προγράμματος του και έπαιξε ΟΛΑ τα τραγούδια της ταινίας. Φυσικά μιλάμε για τον δικό μας σταθμό ΑΝΕΜΟΣ 92 .Ένα μεγάλο respect είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους πούμε.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
01/09/2023 ΠΥΞ-ΛΑΞ  @ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητα τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να συγκινούν χιλιάδες ανθρώπους, νέους και μεγαλύτερους.

ΤΟΠ 5 ΠΥΞ ΛΑΞ
001.Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στο Παράδεισο

002.Αστην να λέει

003.Με Στέλνεις

004.Γιατί

005.Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις

Κορυφαίο Άλμπουμ :  Για τους πρίγκηπες της δυτικής όχθης

Παγκόσμια Ημέρα (μεταξύ άλλων)…

Ημέρα παιχνιδιού στην άμμο. Και εμείς σας ευχόμαστε ,σε όσους δεν έχετε φύγει ακόμα για διακοπές, να μπορέσετε να φύγετε έστω για λίγες μέρες χαλάρωσης μαζί με τα κουβαδάκια σας για ατέλειωτο παιχνίδι στη θάλασσα!!

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

Ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε στις 11 Αυγούστου 2014, σε ηλικία 63 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός μπαινόβγαινε σε κλινικές για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, ενώ έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Στη μεγάλη οθόνη έδειξε το πλούσιο ταλέντο του τόσο σε κωμικούς, όσο και δραματικούς ρόλους. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, που τον έκαναν παγκόσμια γνωστό: «Ποπάι» (1980), «Καλημέρα Βιετνάμ» (1987), «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» (1989), «Ξυπνήματα» (1990), «Ο βασιλιάς της μοναξιάς» (1991), «Κάπτεν Χουκ» (1991) και «Η Κυρία Νταπφάιερ» (1993). Για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» τιμήθηκε με Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, ενώ είχε προταθεί άλλες τρεις φορές για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του στο βίντεο του τραγουδιού του Μπόμπι ΜακΦέριν «Don’t Worry, Be Happy» (1988).


Για σχόλια – παρατηρήσεις στείλτε μας e-mail radiokatalipsh@gmail.com

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης