Τοπικά

Το σπαρακτικό μήνυμα Μαράβα για το θάνατο του Γιώργου Γώγου

Συντετριμμένος παραμένει ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας από το θάνατο του πιο στενού του συνεργάτη στο Δήμο, Γιώργου Γώγου.

 

 

Δεν ήταν απλά “συνεργάτης” αλλά η ψυχή του Δήμου, ο “κυματοθραύστης” πριν τον δήμαρχο, αυτός που πάντα αναλάμβανε τη δύσκολη δουλειά να κατευνάσει τα πνεύματα και να πετύχει ισορροπίες και σύμπνοια μέσα στην Δημοτική παράταξη. Ήταν παράλληλα ο λογογράφος του δημάρχου, ο άνθρωπος που εξέθετε δημόσια τις απόψεις αυτού. Ήταν οικογένειά του κυριολεκτικά. Χθες το μεσημέρι ο ίδιος ο δήμαρχος, αλλά και τα παιδιά του βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πύλης αγωνιώντας για να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες ανάνηψής του. Κατέρρευσε όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι δεν κατέστη αυτή δυνατή και ο Γιώργος Γώγος κατέληξε στα 62 του χρόνια.

Συγκλονισμένος σήμερα το πρωί έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

“Μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι ο Γιώργος Γώγος έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.
Μέχρι πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και σχεδιάζαμε πράγματα. Όπως τα συζητούσαμε και τα σχεδιάζαμε μαζί, χρόνια τώρα κάθε μέρα.
Ήταν ίσως ο πιο στενός μου συνεργάτης, ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης, ένας χαρακτήρας δοτικός και ακέραιος, ένας άριστος οικογενειάρχης και ειλικρινής φίλος, που η απώλειά του με συγκλονίζει.
Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του, στη σύζυγο και τα παιδιά του που θρηνούν τον άδικο χαμό του. Να αισθάνονται υπερήφανοι που είχαν ένα τέτοιο σύζυγο και πατέρα.
Αγαπημένε μου συνεργάτη, ακριβέ μου φίλε Γιώργο, μας έφυγες νωρίς… Σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης