Τοπικά

Το ψηφιδωτό “sonic the hedgehog” κοσμεί το 13ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων

Στα πλαίσια του βιωματικού και διαθεματικού μέρους του μαθήματος των εικαστικών, η εικαστικός καλλιτέχνης του 13ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων Ιακωβάκη Αφροδίτη προσκάλεσε και φιλοξένησε στο χώρο του σχολείου τους βραβευμένους καλλιτέχνες ψηφιδωτού Κουφογιάννη Μιχαήλ/Κουρμετζα Γεώργιο για την δημιουργία του νέου τους ψηφιδωτού έργου “sonic the hedgehog” που πλέον κοσμεί το χώρο του βραβευμένου από την UNESCO 13ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων.

 

Ο γνωστός σε όλους μας μπλε σκατζόχοιρος βρήκε το δρόμο του για τον τοίχο του σχολείου με την βοήθεια και την συνεργασία όλων των μαθητών και της καλλιτεχνικής ομάδας. Βήμα βήμα ψηφίδα ψηφίδα έφτασε στην τελική του μορφή. Με πίστη στην τεχνική τους στην ιδέα καί στο ύφος τους οι ψηφοθετες και η εικαστικός ολοκλήρωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά μια άριστη συνεργασία και επικύρωσαν τον εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα στην τέχνη και την εκπαίδευση. Η ίδια εικαστική ομάδα είχε αναλάβει και την ολοκλήρωση του ψηφιδωτού που κοσμεί την παιδιατρική πτέρυγα του ΓΝΤ….
Θερμά ευχαριστήρια στον κύριο Νουλα Δημήτριο, διευθυντή του 13ου ΔΣΤ για την υποστήριξη του έργου μας σε όλα τα επίπεδα.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης