Τοπικά

Το know how του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον Δήμο Τρικκαίων

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τεχνοκράτες που ενεπλάκησαν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και παρήγαγε έργο και πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα όπου δοκιμάστηκε.

 

 

Έχοντας διατελέσει γενικός γραμματέας της πάλαι ποτέ Νομαρχίας Τρικάλων την περίοδο 2003-2010, οργάνωσε και προώθησε, το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έτρεξε ποτέ στην πόλη και στα χωριά μας.

 “Σήμερα ερχόμαστε και έχουμε υποχρέωση, να ολοκληρώσουμε τα μικρά και μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να παραδώσουμε μέσα στους επόμενους μήνες μια βιώσιμη και λειτουργική πόλη” λέει “να οχυρώσουμε την πόλη και τα χωριά από το ενδεχόμενο νέων πλημμυρών και φυσικών καταστροφών. Να δώσουμε προοπτική στα χωριά μας με την ολοκλήρωση τον βασικών έργων υποδομής και να χαράξουμε τη νέα αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας”.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νίκο Σακκά όταν ο σημερινός δήμαρχος ήταν αντινομάρχης και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ασκεί το επάγγελμα του Οικονομικού Συμβούλου και είναι οικονομικός υπεύθυνος σε πολλές επιχειρήσεις του νομού και της Θεσσαλίας, συντάσσοντας και καταθέτοντας οικονομικές μελέτες σε πολλά επενδυτικά προγράμματα ιδιωτικών επιχειρήσεων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ενώ εκτός από Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων από το 2003 ως το 2010 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΚ ,της ΑΝΕΝΤ και του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλίας. Επί δύο θητείες υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης