Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Έρχεται παρατεταμένη παγωνιά και χιόνια από το Σαββατοκύριακο

Σημαντικές ψυχρές εισβολές περιμένουμε στο δεύτερο μισό του Γενάρη. Η πρώτη εισβολή την περιμένουμε στις 21-25 και την δεύτερη στις 26-29.

 

Ειδικότερα για τα Τρίκαλα προβλέπεται σημαντική χιονόστρωση ακόμη και μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο-και στα πεδινά-περισσότερο δε την επόμενη εβδομάδα!… Δείτε την εξέλιξη στον διαδραστικό χάρτη:

Σε φάση παρατεταμένης παγωνιάς αναμένεται να μπει η χώρα από το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, “η χώρα μας εισέρχεται από το Σαββατοκύριακο (22-23 Γενάρη 2022) και για μία περίπου εβδομάδα σε φάση παρατεταμένης παγωνιάς και κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και χιονοπτώσεων η ένταση και την έκταση των οποίων όμως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του συστήματος. Τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία πάντως θέλουν τις πιο αξιόλογες χιονοπτώσεις να σημειώνονται από βδομάδα κυρίως στα περισσότερα νησιά του….Αιγαίου!”

Δείτε την ανάρτηση:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης