Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Εδώ κατασκευάζεται το Προπονητικό Κέντρο Κόρπ (φώτο)

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα που έγιναν ποτέ στην περιοχή μας, βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Πύλης.

Πρόκειται για την κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης με προϋπολογισμό 491.935,48€ χωρίς Φ.Π.Α.

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών (ποσά με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) : Χωματουργικά : 167.859,54€, Τεχνικά έργα : 146.726,98€, Οδοστρωσία : 96.572,94€, Ασφαλτικά (με την αξία της ασφάλτου) : 71.036,24€.

Πρόκειται για το σύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο στην πλήρη ανάπτυξή του θα μπορεί να φιλοξενεί και επαγγελματικές ομάδες για την προετοιμασία τους ενόψει αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Ανάλογα αθλητικά κέντρα υπάρχουν σήμερα στα Τρία Πέντε Πηγάδια, στο Νομό Ημαθίας, στο Καρπενήσι και στο Μέτσοβο. Όπως σημειώνει δε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης “με το έργο αυτό δημιουργούνται προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης του ορεινού μας όγκου. Δίνονται νέες δυνατότητες, ανοίγουν νέες προοπτικές”.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr οι εργασίες, μέσα σε ένα ειδυλλιακό και καταπράσινο περιβάλλον, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης