Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης η ημερίδα για τις εξαγωγές

Πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τον «Εξαγωγικό Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων».

Η ημερίδα, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη (σ.σ. ο οποίος καθυστέρησε πέραν της μιας ώρας, από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης).

Ο υπουργός στάθηκε στην ανάγκη ενός σταθερού πολιτικού περιβάλλοντος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τόσο τον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων, όσο και να συμβάλλει κυρίως στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. Ο ίδιος εξήρε το έργο του Κώστα Αγοραστού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Χρήστου Μιχαλάκη ειδικά στα Τρίκαλα, αναφερόμενος σε σειρά έργων που έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν.

Ακολούθησαν εισηγήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ADVICE Νικολάου Παπαδόπουλου, του διευθύνοντος συμβούλου της Global Greece Μπάμπη Φιλαδαρλή και του υπεύθυνου εξωστρέφειας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Στέφανου Γεωργιάδη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης