Τοπικά

Τρίκαλα. Περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν το Σάββατο στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 διενεργήθηκαν οι εξετάσεις για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. σύμφωνα με την υπ’  αρ. 2Γ/2022/18-11-2022 Πρόσκληση/Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 75/ τ. Α.Σ.Ε.Π./21-11-2022) σε επτά (07) εξεταστικά κέντρα στην Π.Ε. Τρικάλων και συγκεκριμένα στις ακόλουθες σχολικές μονάδες:

 

 

Για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης :

1) 3ο ΓΕ.Λ Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης»

2) 6ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων

3) 7ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων

4) 8ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων και

5) 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων

 

και για την κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:

 

1) 1ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων και

2) 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων-Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

 

 

Οι υποψήφιοι σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων του Α.Σ.Ε.Π. διαγωνίσθηκαν στα μαθήματα  «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» και «Εξέταση Γνώσεων».

Στα εξεταστικά κέντρα της Π.Ε. Τρικάλων, όπως και σε άλλα εξεταστικά κέντρα στην χώρα, στο εξεταζόμενο μάθημα «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»  σημειώθηκε μία  χρονική καθυστέρηση στην προβλεπόμενη ώρα έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας, καθώς εξαιτίας του μεγάλου  αριθμού των σελίδων των θεμάτων εξέτασης (ανέρχονταν σε 23 σελίδες), ήταν χρονοβόρα η διαδικασία της αναπαραγωγής των θεμάτων, για να διανεμηθούν σε όλους τους υποψήφιους του κάθε εξεταστικού κέντρου.

 

Τα συγκεντρωτικά  στοιχεία συμμετοχής και αποχής των υποψηφίων ανά  εξεταζόμενο μάθημα στα  επτά εξεταστικά κέντρα της Π.Ε. Τρικάλων είναι τα ακόλουθα:

 

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ
Δήλωσαν συμμετοχή 1490 1490
Παρόντες 1152 1146
Απόντες 338 344
Ποσοστό αποχής 22,68% 23,09%

 

 

Κατά τα λοιπά οι εξετάσεις διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν ομαλά στα επτά εξεταστικά κέντρα της Π.Ε. Τρικάλων  και δεν αναφέρθηκε κανένα πρόβλημα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης