Ροή Τοπικά

Τρείς Τρικαλινοί στα Συμβούλια, που θα εισηγούνται ειδικότητες στα ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΣΚ, ΕΠΑΣ,

Ορίστηκαν, με αποφάσεις που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, 1  Συμβούλια Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε.), στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σε αυτό της Θεσσαλίας συμμετέχουν τρεις Τρικαλινοί, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας, οικονομικός επόπτης δε της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας, ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων Νίκος Ντόγκας και ο Κώστας Λέγκας Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τα Σ.Σ.Π.Α.Ε.  θα έχουν  ως αποστολή την υποβολή εισηγήσεων – γνωμοδοτήσεων προς το Κ.Σ.Ε.Ε.Κ. για θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και, ιδίως, για τους τομείς και ειδικότητες που πρέπει να λειτουργήσουν στα δημόσια Ι.Ε.Κ., Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας, ΕΠΑ.Λ., δημόσιες Ε.Σ.Κ και ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., καθώς και τα ειδικά μαθήματα, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες, πέραν του εγκεκριμένου κορμού μαθημάτων, εφόσον τεκμηριωμένα αποσκοπούν στην ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Περιφέρειας Θεσσαλίας

1. Τον Ευθύμιο Παπαδογιάννη του Γεωργίου, Διευθυντή του 1ου Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας, ως Συντονιστή, με αναπληρωτή τον Γεώργιο – Αριστείδη Παπαθανασίου του Κωνσταντίνου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου.

2. Τον Θεόδωρο Μπαλωμένο του Πέτρου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Καρδίτσας,  ως τακτικό
μέλος, με αναπληρωτή τον Προκόπιο Γκιμούσια του Σταύρου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων.

3. Τον Νικόλαο Ντόγκα του Κωνσταντίνου, Διευθυντή του 1ου Ε.ΠΑ.Λ. Τρικάλων ως Αναπληρωτή Συντονιστή, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Γκίκα του Ιωάννη, Διευθυντή του 2ου Ε.ΠΑ.Λ. Βόλου.

4. Τον Μαργαρίτη Μπασδαβάνο του Γεωργίου, Διευθυντή 3ου Εσπερινού Ε.ΠΑ.Λ. Λάρισας,  ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Βασιλική Ψαριανού του Απόστολου, Διευθύντρια του 7ου Ε.ΠΑ.Λ. Λάρισας.

5. Την Ευαγγελία Αντωνίου του Ιωάννη, Διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λάρισας,  ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αλκιβιάδη Κουκουλή του Γεωργίου, Διευθυντή της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Βόλου.

6. Τον Κωνσταντίνο Λέγκα του Σωτηρίου, Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μιχαήλ Σακελάρη του Θεοδώρου, Υπάλληλο του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Λάρισας .

7. Τον Κωνσταντίνο Κολλάτο του Επαμεινώνδα, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τεμπών,  ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Παπαρούνα, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

8. Την Ευφροσύνη Δαγλαρίδη του Μιχαήλ, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, (Σ.Ε.Β.), ως κοινό εκπρόσωπο των εργοδοτικών φορέων,  ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παρασκευή Καγκελάρη του Κωνσταντίνου, Επιστημονικό Στέλεχος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

9. Τον Χρήστο Μπλουγούρα του Δημητρίου, Οικονομικό Επόπτη της Ε.Σ.Ε.Ε., ως κοινό εκπρόσωπο των εργοδοτικών φορέων, ως τακτικό μέ- λος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Ζαφείρη του Χρήστου, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, (ΣΕΤΕ).

10. Τη Φανή Χρήστου του Χρήστου, Επιστημονική συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος.

11. Τον Κωνσταντίνο Παναγούλη του Στέφανου, Επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων,  ως τακτικό μέλος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης