Τοπικά

Τρικαλινός διαιτητής τιμήθηκε από την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 11: #(L - R) Volunteer Ioannis Stergiopoulos speaks to Steffen Simon, moderator during the Club 100 awarding ceremony at Deutsches Fussballmuseum on November 11, 2023 in Dortmund, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Getty Images for DFB)

Μεγάλη τιμή για τον Γιάννη Στεργιόπουλο, γέννημα-θρέμμα Τρικαλινό, ο οποίος τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση για τη συνεισφορά του στη διαιτησία και στην ενσωμάτωση στο ποδόσφαιρο από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γερμανίας, την DFB.

 

Η DFB είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση και είναι υπεύθυνη για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και τις εθνικές ομάδες ανδρών, γυναικών και νέων στη Γερμανία. Ο Γιάννης Στεργιόπουλος, παρά το γεγονός ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, συνεχίζει το δρόμο του στην εκπαίδευση νέων διαιτητών, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί πια να διαιτητεύει ο ίδιος. Το παρακάτω άρθρο που φιλοξενήθηκε σε μεγάλη εφημερίδα της Γερμανίας υπογραμμίζει τη σημασία της συμπερίληψης και της ενσωμάτωσης στον κόσμο του ποδοσφαίρου και την αναγνώριση του έργου του  από την DFB.

DORTMUND, GERMANY – NOVEMBER 11: Volunteers of Fussballverband Niederrhein pose for a group photo during the Club 100 awarding ceremony at Deutsches Fussballmuseum on November 11, 2023 in Dortmund, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Getty Images for DFB)

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης