Ροή Τοπικά

Τρικαλινός είχε ρημάξει τις… μάντρες φορτηγών της περιοχής μας!

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπές. Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους έως την 16-06-2021, σε -6- διαφορετικές περιπτώσεις, ο δράστης μετέβη σε επιχειρήσεις εμπορίας φορτηγών και αφαίρεσε καλώδια από συνολικά -144- υδραυλικές πόρτες φορτηγών αυτοκινήτων και -12- ψυκτικούς θαλάμους.

 

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα καλωδίων χαλκού, βάρους -40- κιλών, τυλιγμένα σε κουλούρες, απογυμνωμένα από το πλαστικό μέρος, τα οποία στην απόληξή τους φέρουν το χαρακτηριστικό μεταλλικό τμήμα σύνδεσης με τους πόλους μπαταρίας οχημάτων, παραπέμποντας στην χρήση τους για την λειτουργία υδραυλικών πορτών και ψυκτικών θαλάμων.

Ο δράστης μετέφερε κατά διαστήματα τα αφαιρεθέντα καλώδια σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων (scrap) για την πώλησή τους, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Το προαναφερόμενο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα πλαστικών περιβλημάτων καλωδίων που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά αυτοκίνητα για την χρήση υδραυλικών πορτών και ψυκτικών θαλάμων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης