Τοπικά

Τρικαλινός επιχειρηματίας είδε τη φωτιά να απειλεί το σπίτι του. Το έσωσαν οι πυροσβέστες

Ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας Νίκος Λιούτας, ιδιοκτήτης του GOODY’S BURGER HOUSE, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη το βράδυ της Πέμπτης καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στην καμινάδα του σπιτιού του το οποίο και κινδύνευσε να τυλιχτεί γρήγορα στις φλόγες (ΕΔΩ).

 

Η επέμβαση των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων ήταν άμεση και το σπίτι διεσώθη. Ο ίδιος σήμερα τους ευχαριστεί δημόσια για την αυτοθυσία που επέδειξαν:

“Πολλές φορές βλέπουμε στα media φυσικές καταστροφές να συμβαίνουν γύρω μας, οι οποίες μας φαίνονται τις περισσότερες φορές τόσο μακρινές που απλά τις προσπερνάμε λέγοντας ένα “κρίμα” και προχωράμε παρακάτω. Σπάνια καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να αποτρέψουν αυτές τις καταστροφές, την αγωνία τους, τον κόπο τους και το ρίσκο που παίρνουν πολλες φορές ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή. 

Αυτό που βίωσα πριν λίγες μέρες ο ίδιος προσωπικά θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο! Καιγόταν η καμινάδα του σπιτιού μου, η σκεπή είχε αρπάξει φωτιά, η οποία ήταν θέμα λεπτών να επεκταθεί παντού και το σπίτι μου να καεί ολοσχερώς και τα ΠΑΙΔΙΆ της Πυροσβεστικής Τρικάλων ανεβασμένα στη σκεπή του σπιτιού μου, μέσα στη νύχτα με βροχή, πάλευαν να το σώσουν.

Τελικά τα κατάφεραν, το σπίτι σώθηκε και μετά από τη δίωρη μάχη με χαιρέτησαν να φύγουν. Στις θερμές μου ευχαριστίες  απάντησαν: “Δεν κάναμε τίποτα, παρά μόνο το καθήκον μας”. Τόσο απλά.

Τώρα που πέρασε η μπόρα και με ηρεμία ξαναφέρνω στη μνήμη μου τη βραδιά εκείνη, βγαίνει από τα βάθη της ψυχής μου ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την Πυροσβεστική Τρικάλων, τον Διοικητή τον Υποδιοικητή, τους Αξιωματικούς και τα ΠΑΙΔΙΆ (έτσι αισθάνομαι να τους αποκαλώ) της υπηρεσίας της πόλης μας. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε παντοτινά ευγνώμονες. Ο προστάτης του σπιτιού μου, ο Άγιος Εφραίμ ο συντοπιτης μας, να τους συντροφεύει και να τους προστατεύει στον δύσκολο αγώνα τους! 

Θερμές ευχαριστίες. 
Νίκος Λιούτας
Επιχειρηματίας 
GOODY’S BURGER HOUSE 
Τρίκαλα“.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης