Site icon TrikalaVoice

Τσάντες μεταφοράς σκύλου: Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα και το ζωάκι σου

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα των σκύλων είναι ότι πάνε παντού. Τους αρέσουν πολύ οι μετακινήσεις, ορισμένοι λατρεύουν τα ταξίδια και σίγουρα θέλουν να είναι μαζί σου όπου και αν βρίσκεσαι. Οι τσάντες μεταφοράς σκύλου είναι μια πολύ καλή λύση ειδικά για τα πιο μικρόσωμα ζώα, τα οποία έτσι μεταφέρονται εύκολα και με ασφάλεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αν μπεις με σκύλο μέχρι 10 κιλά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι υποχρεωτικό να τον έχει σε τσάντα ή κλουβί μεταφοράς βάσει νόμου. Και φυσικά, η τσάντα είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος να μετακινήσεις τον σκύλο σου χωρίς αυτός να λερωθεί ούτε να κουραστεί στο ελάχιστο.

 

Τι πρέπει να προσέξεις, όμως, όταν επιλέγεις τσάντα μεταφοράς σκύλου; Υπάρχουν πολλά είδη στην αγορά, όμως δεν είναι όλα κατάλληλα για όλους τους σκύλους και όλες τις περιστάσεις. Διάβασε με λεπτομέρεια παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Είδος τσάντας

Χαρακτηριστικά τσάντας μεταφοράς σκύλου

Η τσάντα μεταφοράς σκύλου πρέπει να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά, ώστε το ζωάκι να είναι άνετο και προστατευμένο:

Βρες στο Petastero ό,τι χρειάζεσαι σε είδη μεταφοράς σκύλου με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, τύπους, μεγέθη και χρώματα, για να διαλέξεις αυτό που βολεύει εσένα και τον τετράποδο φίλο σου σε πολύ χαμηλές τιμές!

 

Exit mobile version