Τοπικά

Τσίπρας από Τρίκαλα, “για ΑΛΛΑΓΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους” (εικόνες)

Σε μεγάλη συγκέντρωση στα Τρίκαλα, στην κορυφή του πεζόδρομου της Ασκληπιού, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Το μήνυμα που εστάλη συνοψίζεται στην εξής φράση: “Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη: Μέχρι τις κάλπες να εμπιστευθείτε ότι η πραγματικότητα είναι αυτό που υπάρχει γύρω σας. Να πιστέψετε τα μάτια και τα αυτιά σας, και όχι αυτό που προσπαθούν να φτιάξουν ως εικονική πραγματικότητα οι παπαγάλοι και οι image makers μιας καταρρέουσας εξουσίας”.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για “αλλαγή. Για να εφαρμόσουμε για πρώτη φορά το δικό μας πρόγραμμα και όχι αυτό των μνημονίων που μας φόρτωσαν όσοι χρεωκόπησαν τη χώρα”. Συνέχισε λέγοντας “ρωτάνε υποκριτικά, «αντέχει δημοσιονομικά η χώρα να δοθούν αυξήσεις;». Εδώ άντεξε, βρε αθεόφοβοι, να δώσετε 10 δισ. € σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς, σε ημετέρους με εταιρείες που έφτιαξαν τρεις μέρες πριν. Εδώ άντεξε να δώσετε σε 1,5 χρόνο 10 δισ. € στις εταιρείες ενέργειας”.

“Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπετε και νιώθετε στο συναίσθημα των ανθρώπων που θέλουν να αλλάξει τη ζωή τους” συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας “η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουμε στις συγκεντρώσεις όπου πηγαίνουμε. Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουμε συνομιλώντας με τους πολίτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτήν την πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να τη διαστρέψει”.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης