Τοπικά

Υποψήφια για την Κεντρική Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού η Τζένη Λιάγκα

Ισχυρή υποστήριξη από Ερυθροσταυρίτες των Αθηνών και όλης της Ελλάδας στην Τρικαλινή επιχειρηματία.

Η Τζένη Λιάγκα, η οποία διετέλεσε επί μια 10ετία κοντά πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση και εξωστρέφειά του, κατέρχεται ως υποψήφια για την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής 31 Μαρτίου. Μάλιστα στους 10 μήνες παρουσίας και συμμετοχής της στην Κεντρική Διοίκηση, καθώς είχε εκλεγεί και πέρυσι το καλοκαίρι, κατάφερε να συσπειρώσει προσωπικότητες γύρω της και να χαράξει νέες πολιτικές του Ερυθρού Σταυρού.

Η ίδια σε μήνυμά της ενόψει των εκλογών αναφέρει:

«Όλοι μαζί στραμμένοι σε έναν κοινό σκοπό..
Όλοι όσοι σήμερα βρισκόμαστε συνυποψήφιοι για μία θέση στην Κεντρική Διοίκηση του Κινήματός μας, θα πρέπει να κοιτάμε προς μία κατεύθυνση, να είμαστε στραμμένοι σε έναν κοινό στόχο και σκοπό: Να εργαστούμε άοκνα και να ωφελήσουμε εμπράκτως με τη δουλειά μας. 
Όλοι όσοι ζητάμε σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πρέπει να δεσμευτούμε για τον τρόπο που θα εργαστούμε: Ως προσωπικότητες που η καθεμία ξεχωριστά θα φέρει τις ιδέες, τις σκέψεις και τις δυνατότητές της σε ένα κοινό πεδίο δράσης και όλες μαζί, χωρίς μεμψιμοιρία και ανταγωνισμούς, χωρίς «εγώ» και βλέψεις για την αρχηγική καρέκλα, να δημιουργήσουμε ένα νέο, υγιές «εμείς», που θα παλέψει σαν γροθιά τις αντιξοότητες και θα ανορθώσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον ύψιστο βαθμό εθελοντισμού».

ΑΞΙΖΕΙ: Οι εκλογές στα Τρίκαλα-θα υπάρχει κάλπη και για την Κεντρική Διοίκηση-θα διεξαχθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11 π.μ. στο «Φρούριο».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης