Τοπικά

Υποψήφια στον Δήμο Τρικκαίων η Νάτσινα. Η πρώτη δήλωσή της

Αλλαγή πορείας, σταθερά ωστόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για τη Δήμητρα Νάτσινα. Η περιφερειακή σύμβουλος Τρικάλων και πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό της “Επανεκκίνησης” με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σακκά.

 

Στην πρώτη της δήλωση ευχαριστεί τον Κώστα Αγοραστό και τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συνεργασία τους και στέκεται στα επιτεύγματα του Δημήτρη Παπαστεργίου θέτοντας υψηλούς στόχους για την επόμενη 5ετία. Αναλυτικά:

“Νέα αρχή, νέες προκλήσεις… Η ζωή μας κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές, μας αιφνιδιάζει, μας δίνει νέες ευκαιρίες και ανοίγεται μπροστά μας. Πριν 4 χρόνια στάθηκα μπροστά σας και ζήτησα τη στήριξη και την ψήφο σας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Τρικάλων. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε δύναμη να πετύχω πολλά στο πλευρό του περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστού. Ευχαριστώ τον ίδιο τον Κώστα Αγοραστό και όλα τα μέλη της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών». Δουλέψαμε μαζί, δουλέψαμε στοχευμένα, δουλέψαμε μεθοδικά και πετύχαμε πολλά.
Κλείνοντας σήμερα αυτόν τον πολύ σημαντικό για εμένα κύκλο, γυρίζω μαζί σας σελίδα και αποδεχόμενη την πρόταση του δημάρχου Νίκου Σακκά κατέρχομαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων με τον συνδυασμό της «Επανεκκίνησης». Στον Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια έγιναν «μικρά θαύματα». Η πόλη μας έγινε βιώσιμη, πιο λειτουργική, καινοτόμα σε δράσεις και προγράμματα, στις νέες τεχνολογίες, πρωτοπόρα στις ψηφιακές εφαρμογές. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου έβαλε τις βάσεις για τον Δήμο του μέλλοντός μας και πάνω σε αυτές καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι εμείς, για τα Τρίκαλα όπως τα ονειρευόμαστε. Στέκομαι ξανά μπροστά σας και απευθύνομαι μόνο σε εσάς, όπως πάντα έκανα. Ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, να προχωρήσουμε μαζί, έντιμα και ειλικρινά, όπως πάντα κάναμε ως τώρα…”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης