Τοπικά

Υποψήφιος με Αβραμόπουλο ο Γίδας

Ένα ιδιαίτερα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, ο Σωτήρης Γίδας, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος σήμερα με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής Αλέκου, κάνει το μεγάλο βήμα και κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό  «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Πιστεύω» λέει «ότι θα πρέπει να δοθεί στους νέους ανθρώπους το έναυσμα, ώστε να χαράξουν μια νέα πορεία στο μέλλον του τόπου μας! Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά, με το κατάλληλο πρόγραμμα, τον αντίστοιχο σχεδιασμό και τηρώντας θέση ευθύνης απέναντι στους πολίτες της πόλης μας».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Σωτήρης Γίδας του Γρηγορίου  με καταγωγή από την Καλαμπάκα  είναι γεννημένος το 1972. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Βραντζά και πατέρας δύο παιδιών, του Γρηγόρη και του Βαγγέλη.

Από το 1993 εργάζεται  στη ΔΕΗ και έως και σήμερα,  υπηρετεί την υπηρεσία του,  στην γενέτειρά του, την Καλαμπάκα.

Αποτελεί μέλος του συλλόγου ’ΑΙΓΙΝΙΟΝ” Κοιτίδα Πολιτισμού, της πόλης μας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο. Το 2002 κατήλθε ως υποψήφιος με το Συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα, και ακολούθως το 2019, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Αλέκου , όπου και εκλέχτηκε τοπικός Σύμβουλος. Στο διάστημα αυτό διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου, θέση από την οποία παραιτήθηκε, μετά τον πρώτο χρόνο,  λόγω μη τήρησης «λόγων και πράξεων» του τελευταίου απέναντι στους πολίτες!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης