Τοπικά

Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα και ο Γεώργιος Κουρκούνης

Σε άλλη μια δυναμική μεταγραφή για τον συνδυασμό του “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας καθώς έδωσε τα χέρια με τον Κουρκούνη Γεώργιο του Νικολάου και πλέον πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας , ενώ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Μαράβα.
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να εκλεγεί Δήμαρχος Πύλης ο Θεόδωρος Χήρας. Η κοινωνία μας αυτό επιθυμεί και εμείς θα βοηθήσουμε για να γίνει πραγματικότητα. Το όραμα και οι προτάσεις του γιατρού για μία νέα μέρα στον Δήμο Πύλης με έπεισαν και συντάσσομαι δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο Θεόδωρος Χήρας , εμφανώς ενθουσιασμένος δήλωσε: Ο Γιώργος είναι συνώνυμο της μαχητικότητας, της προθυμίας και της αποφασιστικότητας. Έχει μέσα του διαχρονικά το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά και αστείρευτη θέληση για προσφορά. Είναι πραγματικά αεικίνητος και από τα πλέον αγαπητά άτομα στην Πηγή.
Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης