Τοπικά

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων νοσηλεύτηκε με covid. Εξήλθε δυνατός

Την περιπέτεια με τον covid-19 έζησε τις τελευταίες εβδομάδες ο επαγγελματίας οδηγός ΤΑΧΙ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Αγοραστού στις εκλογές του 2019 Αχιλλέας Λάππας.

 

Νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων και χάρη στις υπηρεσίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εξήλθε δυνατός. Ο ίδιος απευθύνει σήμερα μέσα από το trikalavoice.gr ευχαριστήριο προς όλους:

“Με την παρούσα  ευχαριστήρια επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του όσο διάστημα νοσηλευόμουν. 
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους γιατρούς και νοσηλευτές στο τμήμα της παιδιατρικής covid για την περίθαλψη και την φροντίδα που μου πρόσφεραν με όλες τις ανθρώπινες και επιστημονικές δυνάμεις καθώς και την Ά  παθολογική. Αισθάνομαι την ανάγκη-υποχρέωση να ευχαριστήσω Δημόσια όλους για το επίπεδο νοσηλείας που μου πρόσφεραν, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό.
Σε μια εποχή που το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται και πιέζεται έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη.

 Με εκτίμηση και βαθύτατη ευγνωμοσύνη,
Αχιλλέας Λάππας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης