Τοπικά

Υποψηφιότητα Κοθρά στην τοπική του ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητά του, όσο για τη Νομαρχιακή Επιτροπή, όσο και για τη συμμετοχή του στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε ο Σπυρίδων Κοθράς, Τραπεζικό Στέλεχος, Γ. Γραμματεας του Ν.Π. της ΟΤΟΕ Τρικάλων, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Σε ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:

“”Φίλες και Φίλοι,
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Ως νέος άνθρωπος, με ανησυχίες, όνειρα και διάθεση για αγώνα, σας δηλώνω πως πολλοί μαζί – όλοι εμείς που αποτελούμε τη νέα γενιά, μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή, που έχουμε ανάγκη και αξίζουμε.

Εν προκειμένω, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της 8ης Μαΐου και ζητώ τη στήριξή σας για την εκλογή μου στη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων και την εκλογή μου ως Σύνεδρος για το Συνέδριο της Μεγάλης Προοδευτικής μας Παράταξης που θα γίνει 20-22 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εκλέγει τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, καθώς και τους 4.200 συνέδρους ενόψει του 3ου Συνεδρίου του, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Τάε Κβον Ντο, ενώ θα γίνει και η επιλογή του ονόματος της παράταξης στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Πιστός στις αρχές και στις αξίες, κοινά στοιχεία του χαρακτήρα του προσώπου μου και με αυτά του κινήματος, δηλώνω για ακόμη μια φορά πως συμμετέχω και εγώ στην προσπαθεια που κάνουμε ολοι εμείς, να φέρουμε μαζί, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΌΦΙΣΣΕΣ, την ανανέωση, την ενότητα και την πολιτική αυτονομία που αξίζει στο κίνημά μας, ώστε να κυριαρχεί και πάλι στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Έτσι, συμμετέχουμε λοιπόν, όσο περισσότεροι μπορούμε και στηρίζουμε την αποτελεσματικότητα, που θα έρθει μέσω της επιλογής των κατάλληλων ανθρώπων, τόσο αυτών που μπορούν και αναδεικνύουν τα ζητημάτα που απασχολούν τους πολίτες (σύγχρονα εργασιακα προβλήματα, συνέπειες κλιματικής αλλαγής, γεωπολιτικά θέματα, κ.α.), οσο και αυτους που αγωνίζονται για την προάσπιση των αρχών και των θέσεων της παράταξης.

Ας συμμετέχουμε ολοι λοιπόν και ας ειμαστε σε εγρήγορση, για τον ερχομό ενός δημοκρατικού, ανοικτού στην κοινωνία και αναγεννημένου κόμματος!””

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης