Τοπικά

Φαρμάκι ο καφές-Έφτασε τα 2 € με… delivery στα Τρίκαλα

Οι αυξήσεις στα καύσιμα τραβούν προς τα πάνω τις τιμές και οι καταναλωτές βλέπουν τα πάντα να γίνονται ακριβότερα. Ήδη από τη Δευτέρα ο καφές έγινε… πικρός!!!…

 

Το κιλό το ψωμί από το 1,40 έχει πάει στο 1,60 – 1,80, μία αύξηση πάνω από 28%, ενώ οι αρτοποιοί και οι καταστηματάρχες εξηγήσουν πως οι αυξήσεις σε πρώτες ύλες είναι ακόμα μεγαλύτερες αλλά όσο και να απορροφούν τις αυξήσεις το κόστος δεν κρατιέται.

Πανάκριβος ο καφές

Στον καφέ, οι αυξήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Στα Τρίκαλα ο εσπρέσο έφτασε ήδη τα 3 €-από 2,50 € ή ίσως και πιο φθηνά- ενώ τον freddo τον βρίσκουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων στα 3.50 €.

Η καθημερινή απόλαυση μετατρέπεται σε πανάκριβο γούστο!… Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι τιμές ντελίβερι ή take away έχουν εκτοξευτεί και από 1,50 έως 1,80 € που τον βρίσκαμε μέχρι τώρα στα Τρίκαλα πλέον έφτασε στα 1.80 με 2 € και… χωρίς νερός!!!… 

Και εδώ οι καταστηματάρχες στέκονται στο υψηλό κόστος των πρώτων υλών. Τα καύσιμα τραβούν προς τα πάνω τα κόστη και οι αλλαγές σε οικολογικές συσκευασίες αντί πλαστικού έκαναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης