Τοπικά

ΦΛΟΓΑ. Το ταξίδι του Γιωργάκη από τα Τρίκαλα στο Βόλο (φώτο)

Ο ποδηλάτης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Άγγελος Κριτσιώτης, έδωσε τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του και για πρώτη φορά, μεταφέρθηκε ο δικός μας Γιωργάκης (παιδί της Φλόγας) με ειδικό αμαξίδιο που προσαρμόστηκε στις ανάγκες του σε μια ποδηλατική διαδρομή από τα Τρίκαλα στο Βόλο.

 

Ο Γιωργάκης ξεκίνησε από τα Τρίκαλα το πρωί της Τετάρτης και έφτασε στο Βόλο το απόγευμα της ίδιας μέρας. Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία και το πλούσιο έργο του, αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρώτιστη προτεραιότητα, αποτελεί η στήριξη των παιδιών και γονέων του Συλλόγου.

Όπως λέει η επικεφαλής της ΦΛΟΓΑΣ Τρικάλων Δέσποινα Αντάρη “ευχαριστούμε την τοπική αυτοδιοίκηση, τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη που χρόνια τώρα στηρίζουν έμπρακτα τη “φλόγα”. Οι εθελοντές μας για ακόμη μια φορά στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια και φυσικά ο κόσμος, ο οποίος είναι στο πλευρό μας και μας ακολουθεί. Ευχαριστούμε τα καταστήματα της Καλαμπάκας, των Τρικάλων, της Λάρισας και του Βόλου για τις χορηγείες που πρόσφεραν, για να ενισχύσουν το έργο μας. Η Αστυνομία και η Τροχαία Τρικάλων, Λαρισας και Βόλου ήταν δίπλα μας σε όλη την διαδρομή, τους ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας. Ο κ. Βασίλης Ηλιοπουλος απο τη Λέσχη ειδικών δυνάμεων ήταν για ακόμη μια φόρα δίπλα στον ποδηλάτη Άγγελο Κριτσιώτη και στον μικρό Γιωργάκη για την ασφάλεια τους,καθώς ακολούθησε όλη τη διαδρομή πιστά απο πίσω τους, ως τον τερματισμό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια συνεργασία της φλόγας Τρικάλων με τη ΦΛΟΓΑ Μαγνησίας και εκπρόσωπο αυτής τη Ντίνα Τριανταφύλλου.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης