Τοπικά

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Πύλη

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, στον αύλειο χώρο στο Δημαρχείο Πύλης  το Σάββατο 4/Δεκεμβρίου  στις 18..00 ,που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης  παρουσία  αρκετού κόσμου ,του  Δημάρχου  Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα και αρκετούς επισήμους καθώς  και την επιβλητική παρουσία των παιδιών που συμμετέχουν  στα δύο ΚΔΑΠ της Πύλης ,(ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ και ΜΑΘΗΣΗ)  ντυμένα Αγιοβασίληδες.

 

Η τελετή ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα   ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, μετράμε είκοσι ημέρες ακόμα από τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα  Χριστούγεννα είναι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας αφήσουμε τον Χριστό να αναγεννηθεί μέσα μας.

Βέβαια δειλά, δειλά ξεκινάμε τις εκδηλώσεις, με μάσκες, αποστάσεις , με προσοχή, γιατί αυτό ο Κορονοιός δεν λέει να φύγει, πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο , γιατί έτσι μόνο θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Φίλες και φίλοι ,συνέχισε ο κ. Μαράβας κάνουμε μικρά βήματα για να αλλάξουμε την διάθεση του κόσμου και της αγοράς.

Βάζουμε καινούργιο εορταστικό διάκοσμο, εδώ στην πρωτεύουσα του Δήμου στην Πύλη.

Με περισσότερο φώς και χρώμα. Το ίδιο κάνουμε και στις άλλες Κοινότητες του Δήμου μας, στην Ελάτη στην Φήκη, στο Νεραιδοχώρι, Πηγή, Στουρναρέικα, Νεραΐδα  παντού.

Θ α κάνουμε πάλι μικρές εκδηλώσεις , με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Για να γίνουμε και εμείς παιδιά. Για να καλωσορίσουμε τον Νέο Χρόνο με την βεβαιότητα της ελπίδας ότι όλες τις δυσκολίες θα τις αφήσουμε πίσω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ουσία και το νόημα των ημερών αυτών , είναι η αγάπη, η καλοσύνη  και η αλληλεγγύη.

Συναισθήματα που δεν φωλιάζουν στα φωτεινά λαμπιόνια, στα πολύχρωμα στολίδια και στις φανταχτερές εκδηλώσεις , αλλά στην απλότητα, την ταπεινότητα και την ανθρωπιά.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ,ευχαρίστησε την Διεύθυνση και το προσωπικό των δύο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που είναι εδώ απόψε μετά παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένα και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από Αρχιερατικός Επίτροπο Πύλης Δημήτριο Κατσαρό.

Στην συνέχεια ό Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο εν μέσω βεγγαλικών και κροτίδων που φώτισαν τον ουρανό της Πύλης.

Στην εκδήλωση παρουσία είχαν αντιπρόσωποι από τον  Σύλλογο Τρικάλων (η ΦΛΟΓΑ).

Ακούστηκαν τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τα παιδιά δίνοντας ένα ξεχωριστό γιορτινό τόνο στην εκδήλωση.

Επίσης ανθοδέσμη πρόσφεραν τα παιδιά του Αερόστατου στον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης