Τοπικά

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο Πιαλείας

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο  μέσα σε μία υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα με την συμμετοχή αρκετού κόσμου και πολλών παιδιών.

 

 

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος Πύλης ,η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας , ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας και  o Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές  Γιορτές, με υγεία και ευτυχία για όλους, αναφέρθηκε και στο έργο της Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας ,παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν για τον σχεδιασμό της, επισημαίνοντας ότι όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα είναι ένα πραγματικό στολίδι και αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Χωριό.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πιαλείας Κων/νος Πατσιούρας άναψαν το Δένδρο, μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας.

Χαιρετισμό έκανε και ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης.

Ακολούθησαν θεατρικά και διαδραστικά δρώμενα  με παιχνίδια, χορό ,τραγούδια με συντελεστές τις Εμψυχώτριες -Ηθοποιούς την Βάγια Γουλουπούλου και την Βίκυ Φαγγρίδα.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κων/νος Πατσιούρας,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Νάκος ,κ. Άρης Τζάνης,  κ. Σωτήρης Αγγέλης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου  και ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης