Τοπικά

Φύλλα πορείας για 4 ιδιώτες γιατρούς των Τρικάλων. Επιτάχτηκαν στο Νοσοκομείο

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει περιέλθει τα τελευταία 24ωρα το Νοσοκομείο Τρικάλων με δεκάδες νοσηλευόμενους με covid-19. Το προσωπικό εργάζεται σε συνεχόμενες βάρδιες και εφημερίες, στα όρια της εξάντλησης.

 

Ωστόσο η προσπάθεια πλέον ενισχύεται και από ιδιώτες γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τέσσερις (4) ιδιώτες γιατροί των Τρικάλων, δυο πνευμονολόγοι και δυο παθολόγοι έλαβαν χθες φύλλα πορείας και επιτάχτηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, προκειμένου να συμβάλλουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Συνολικά ογδόντα πέντε φύλλα πορείας προώθησε χθες το υπουργείο Υγείας στην 3η, στην 4η και στην 5η ΥΠΕ, στο πλαίσιο της επίταξης ιδιωτών γιατρών  για την ενίσχυση των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου, επιτάσσονται για έναν μήνα προσωπικές υπηρεσίες ιδιωτών ιατρών Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής που η έδρα τους βρίσκεται στις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας.

«Επιτάσσουμε από ώρα 8:00 π.μ. της 19ης.11.2021 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός τις υπηρεσίες των ιατρών ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής, που είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας», αναφέρεται στο ΦΕΚ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης