Τοπικά

“Χάσαμε μια μάχη, δε χάσαμε τον πόλεμο”

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι σίγουρα πολύ κάτω από τις προσδοκίες μας. Λάβαμε το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός και οφείλουμε να το αποτιμήσουμε. Επίσης χρειάζεται να δούμε το επικοινωνιακό κενό και τους λόγους που πολλά από τα πράγματα που κάναμε δεν έφτασαν στον κόσμο. Χάσαμε μια μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μια δύσκολη τετραετία, επιβεβαίωσε τη θέση του ως ένα μεγάλο κόμμα που αποτελεί τον βασικό κορμό του Προοδευτικού Αριστερού Πόλου στη χώρα μας, διαψεύδοντας όλους όσοι επένδυσαν στη στρατηγική ήττα του, και είναι ένα από τα ισχυρότερα προοδευτικά αριστερά κόμματα στην Ευρώπη. Σήμερα ξεκινάμε έναν νέο αγώνα με το κεφάλι ψηλά. Η απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή σε εθνικές εκλογές είναι δημοκρατική και καθαρή πολιτικά.

Με πίστη στις αξίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία θα αναδείξουμε ακόμη πιο καθαρά το διακύβευμα και τις πολιτικές μας προτάσεις, τα μεγάλα δημοκρατικά, αναπτυξιακά και κοινωνικά διλήμματα για τη χώρα μας και το λαό μας, απέναντι στην αντιδραστική δεξιά και μνημονιακή παλινόρθωση. Οι Έλληνες πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θέλουν μια ουσιαστική, έντονη πολιτική αντιπαράθεση για το έργο και το πρόγραμμα του κάθε κόμματος για το μέλλον, παρά μία λασπομαχία με αντιπαραθέσεις, όπως ορισμένες φορές συνέβη στη Βουλή, γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Στις εθνικές εκλογές, που βγάζουν την Κυβέρνηση του τόπου, θα υπάρξει ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο, με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, με βάση τα επιτεύγματά μας, αλλά και το σχέδιο μας για τα επόμενα χρόνια, κατ’ αντιπαράθεση με το πρόγραμμα και την πολιτική της ΝΔ. Και νομίζω ότι πολύ περισσότερος κόσμος, από αυτόν που στις ευρωεκλογές θέλησε να στείλει και σε εμάς ένα μήνυμα κι είχε κάθε δικαίωμα, θα στηρίξει την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα των αγώνα μας για τους πολλούς, για ένα καλύτερο προοδευτικό μέλλον!

 

Σιμορέλης Χρήστος

Βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης