Ροή Τοπικά

Χαλαρή επίσκεψη Παππά στα Τρίκαλα

Με αφορμή πρωτοποριακές ενέργειες του Δήμου Τρικκαίων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις νέες τεχνολογίες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής βρέθηκε στα Τρίκαλα.

Ο Νίκος Παππάς επισκέφτηκε αρχικά το Δημαρχείο της πόλης όπου και του παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό control room  μέσα από το οποίο ελέγχεται όλη η κατάσταση στο Δήμο και ενημερώνονται άμεσα οι υπηρεσίες με ένα… κλικ!… Είδε επίσης το πρωτοποριακό ΑΤΜ με το οποίο πλέον οι δημότες των Τρικάλων με την έκδοση μιας απλής κάρτας και ένα.. κλικ επίσης θα μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικά και έγγραφα που χρειάζονται, δίχως ταλαιπωρία σε ουρές κλπ.. Ύστερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών στο γραφείο του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, συμμετοχή αντιδημάρχων του Δήμου και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθως και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο υπουργός επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Τρικάλων όπου ο πρόεδρος αυτού Βασίλης Γιαγιάκος τον ενημέρωσε για σειρά πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί τα τελευταία χρόνια και αφορούν την σύνδεση των επιχειρήσεων του Νομού μέσα από ενιαία πλατφόρμα. Η επίσκεψη Παππά στα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο ιστορικό χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Ο ίδιος στις δηλώσεις του ήταν λιτός και μίλησε κυρίως για την ανάγκη εξορθολογισμού του τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και του αχανούς χώρου του διαδικτύου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης