Τοπικά

Χαμός!!!… Οι Τρικαλινοί μετατρέπουν τα σπίτια τους σε Airbnb

Αυτό που έγινε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα και στην ευρύτερη περιοχή από επισκέπτες δεν έχει προηγούμενο, καταρρίπτοντας ακόμη και ρεκόρ προ κορωνοϊού. Καταγράφηκε sold out σε όλα τα καταλύματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας και Ελάτης, επιβεβαιώνοντας πως οι ανάγκες για… νέα καταλύματα είναι μεγάλες.

 

Ειδικά και ενόψει “Μύλου των Ξωτικών”, οπότε αναμένονται στα Τρίκαλα μερικές… εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες (σ.σ. το 2019 και προ covid είχαμε 1.5 εκατομμύρια επισκέπτες σε 1 μήνα), πολλοί βλέπουν μια νέα επενδυτική ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά τους. Έτσι βλέπουμε συνεργεία οικοδομών να μετατρέπουν διαμερίσματα και… διαμερισματάκια, ακόμη και χώρους που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκες ή παρέμειναν κλειδωμένοι, σε καταλύματα τα οποία ετοιμάζονται να ενταχθούν στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Υπάρχουν δε πολλοί Τρικαλινοί οι οποίοι θα… βγουν από τα σπίτια τους μετακομίζοντας για λίγες μέρες στα χωριά τους (… όσοι έχουν) για να τα διαθέσουν προς ενοικίαση και να βγάλουν ένα καλό εισόδημα για… ένα μήνα!!!…

Μ’ αυτά τα δεδομένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το trikalavoice.gr σήμερα είναι ενταγμένα στην πλατφόρμα της Airbnb περισσότερα από 600 καταλύματα στην περιοχή μας (!!!) και αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης