Ροή Τοπικά

Χαμός στα “Μανάβικα”!… Πέφτουν τηλέφωνα για κρατήσεις τη… Δευτέρα του Πάσχα

trikalavoice.gr

Έπειτα από 6 ολόκληρους μήνες ανυπομονεί ο κόσμος να βγει και να ξεσκάσει.

Στα “Μανάβικα” ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες, με γενική καθαριότητα και παραγγελίες για κάβα, κρέατα, προϊόντα που χρειάζονται οι ταβέρνες για να λειτουργήσουν. Κι αν θα πάει ο κόσμος ή αν θα είναι επιφυλακτικός;… Φευ!!!… Όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής στο trikalavoice.gr ήδη γίνονται τηλέφωνα για κρατήσεις. Κι ας είναι Δεύτερη Μέρα του Πάσχα κι ας είναι του Αγίου Γεωργίου και ας είναι λιγότερα τα τραπέζια και μεγαλύτερες οι αποστάσεις. Χαμός θα γίνει…

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η εστίαση ανοίγει μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ενώ γύρω από το ίδιο τραπέζι θα μπορούν να κάθονται έως έξι άτομα.

Ως προς τις αποστάσεις θα ισχύει το εξής:

0,90 εκ. αν δεν παρεμβάλλεται καρέκλα,

1,20 εκ. αν παρεμβάλλεται καρέκλα μόνο από τη μια πλευρά μεταξύ τραπεζιών,

1,80 εκ. αν παρεμβάλλονται καρέκλες και από τις δυο πλευρές των τραπεζιών.

Υποχρεωτική η μάσκα για το προσωπικό καθώς και από το κοινό κατά την αναμονή, όχι όμως και των καθήμενων στα τραπεζοκαθίσματα.

Επίσης θα είναι υποχρεωτική η απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια και η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι. Ενθαρρύνεται ο ψηφιακός κατάλογος.
Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το μπαρ με τη χρήση δύο σκαμπό μαζί, ενώ η επόμενη δυάδα θα βρίσκεται 1,5 μέτρα μακριά.
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης θα περιορίζεται σύμφωνα με την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία θα αρχίζει στις 23:00 αλλά εξαιρούνται οι υπηρεσίες ντελίβερι με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης