Τοπικά

Χατζηγάκης: «Συμπολίτες μου. Την Κυριακή σπάστε τους μηχανισμούς. Δώστε μου την ευκαιρία…»

Αγαπητές μου συμπολίτισσες, αγαπητοί μου συμπολίτες. Η αυλαία της προεκλογικής περιόδου πέφτει και στέκομαι μπροστά σας, με εντιμότητα και ειλικρίνεια. Στέκομαι μπροστά σας και σας ζητώ να μου δώσετε τη μια και μόνο ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου, να δουλέψω για εσάς, με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε, να μοιραστούμε αγωνίες και συναισθήματα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, αλλά κατά τη διάρκεια των ετών. Η σχέση μας είναι ειλικρινής. Το ξέρω και το εκτιμώ. Όπως ξέρω ότι και πολλοί τοπικοί παράγοντες πολεμούν το νέο και καθαρό που έρχεται, ίσως γιατί δεν το αντέχουν. Σας ζητώ αυτή τη φορά να μην τους ακούσετε. Να ακούσετε και να εμπιστευτείτε μόνο την καρδιά σας. Να προσέλθετε στην κάλπη αποφασισμένοι να σπάσετε το κατεστημένο που θέλει να διαιωνίζει απλά την εξουσία του.
Φίλες και φίλοι, εγώ δεν μπαίνω στην πολιτική ούτε για να βολευτώ,  ούτε γιατί έχω πολιτική παράδοση όπως νομίζουν κάποιοι. Μπαίνω στην πολιτική γιατί θέλω να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια και να τους πω ότι κάτι έκανα για την πατρίδα μου. Μπαίνω στην πολιτική γιατί θεωρώ αυτονόητο καθήκον κάποιον που ήταν πιο τυχερός από άλλους, όπως ήμουν εγώ, να βοηθήσει τους πιο αδύναμους.
Ζητάω μία ευκαιρία γιατί έχω τις γνώσεις και τα εφόδια να προσφέρω στα Τρίκαλα και τον τόπο. Ζητάω μία ευκαιρία γιατί έχω το πιο εμπεριστατωμένο πλάνο για την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων. Ζητάω μία ευκαιρία γιατί είμαι ένας έντιμος νέος με πολύ όρεξη για δουλειά – αλλά μπορώ να κάνω και την δουλειά. Όσοι λοιπόν ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία έχετε δικαίωμα για δύο σταυρούς. Με σεβασμό στην κρίση σας εγώ ζητάω έναν από τους δύο σταυρούς. Ζητάω μία ευκαιρία να με κρίνετε και να με συγκρίνετε. Υπόσχομαι ότι θα δικαιώσω τις προσδοκίες σας. Η επιλογή, όπως και η ευθύνη, είναι δίκη σας.
Σας ευχαριστώ
Μικέλης Χατζηγάκης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης