Τοπικά

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο στους δρόμους των Τρικάλων!!!

Ο αγαπημένος σε όλη την Ελλάδα μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν αφήνει λίγο τις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τις ζύμες και τις συνταγές και ως πολυτάλαντος που είναι γράφει μέχρι και στίχους και μουσική και συγχρόνως ερμηνεύει το νέο του λαϊκό ζεϊμπέκικο τραγούδι “Θέλω να πιω”. Μάλιστα για ακόμα μια φορά αποδεικνύει την βαθιά αγάπη που τρέφει για τα Τρίκαλα, γέννημα θρέμμα Τρικαλινός και για αυτό έκανε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στην πόλη μας. Βραδινά πανέμορφα γυρίσματα στην περίφημη και όμορφα στολισμένη κεντρική γέφυρα ακριβώς δίπλα στον Ληθαίο ποταμό και στους άδειους δρόμους της πόλης μας στις 02:00 την νύχτα.

 

Η αλήθεια είναι όμως, κάτι που το γράφει και στο τέλος του βίντεο, ότι αντιμετώπισε και διάφορες δυσκολίες. Κάποιοι “περίεργοι” τύποι μιας και δεν βλέπεις συχνά στη πόλη μας κάποιος να βιντεοσκοπείται και να τραγουδά γυρίζοντας βίντεο κλιπ, άρχισαν να του δημιουργούν με διάφορους τρόπους προβλήματα για να σπάσουν πλάκα, παρενοχλώντας συνεχώς την ομαλή και απρόσκοπτη κινηματογράφηση. Τελικά τα όποια μικροθεματάκια ξεπεράστηκαν και μπορείτε να δείτε πόσο όμορφα έδεσε ο Αντώνης τις βραδινές εικόνες των Τρικάλων με το πραγματικά εξαιρετικό τραγούδι που μόλις το ακούς θέλεις να σηκωθείς και να χορέψεις ζεϊμπέκικο για τα μάτια της γυναίκας που αγαπάς!

Μακάρι να παιχτεί και από τα ραδιόφωνα της πόλης μας στηρίζοντας ένα δικό μας ταλαντούχο παιδί! Καλοτάξιδο και με μεγάλη επιτυχία του ευχόμαστε!!! Δείτε το βίντεο

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης